coffee bars amsterdam

26 x Favorite Koffiebars in Amsterdam

Kan je ook zo genieten van buiten de deur koffie drinken? Gezellig samen, of voor wanneer je van je koffietentje even je werkplek hebt gemaakt. Koffie bars in Amsterdam zijn er genoeg. Maar dat maakt het kiezen juist zo lastig!  Wat zijn dé hotspot in Amsterdam waar je moet zijn voor echt goede koffie en een fijne sfeer? Fabulouscity zet hieronder onze 10 favoriete plekjes op een rij.

1. Caffè Vergnano

Martelaarsgracht 11, Amsterdam

2. Espressofabriek: Hier drink je lekkere koffie in alle soorten en maten. Ze hebben 2 locaties in het Westerpark en op Ijburg.

Pazzanistraat 39, Westerpark
IJburglaan 1489, IJburg

3. Coffee and Friends: In dit knusse koffie bar aan de Czaar Peterstraat wordt je koffie gezet met de beste kwaliteit premium Arabica bonen. Je kunt hier ook heerlijke kleine taartjes, brownies, koeken, zoete croissants en sandwiches eten.

Coffee and Friends Amsterdam

Czaar Peterstraat 135, Amsterdam

4. Bistro Zebra: Dit restaurant servers naast internationale gerechten met een Asian twist, ook heerlijke koffie die gemaakt is van lokaal geroosterde bonen.

Valentijnskade, Amsterdam

5. Coffee Bru: Hier ben je aan het goede adres voor specialty koffie in een gezellige sfeer.

Beukenplein 14, Amsterdam

6. Hartje Oost: Een concept store in Oost met lekkere koffie.

Javastraat, Amsterdam

7. Lunchroom Eerlijk: Bij deze knusse, relaxte koffie bar kan je binnenlopen voor een heerlijke koffie, ontbijt, lunch of high tea, maar op het menu staat ook een coachgesprek. Dat kan zonder afspraak, er is altijd een coach beschikbaar die naar je luistert.

Weesperstraat 101, Amsterdam

8. Clubkoffie: Hie kun je terecht voor lekkere koffies, acaiwbowls en clubsandwiches.

Herengracht 282, Amsterdam

9. De Wasserette: Deze hotspot vind je op de Albert Cuyp. Naast een goede koffie staan hier de menukaart dingen als Croissants, Supplement Nutella, Huisgemaakte Confituur, Granola, Biologische Yoghurt etc.Boterham: Hier ben je aan het goede adres voor biologische en betaalbare boterhammen en natuurlijk een beste koffie!

Andreas Bonnstraat 2, 1091 AX Amsterdam

10. De Koffie Salon: Hier drink je de lekkerste koffies! De Koffiesalon is overal in Amsterdam te vinden; in het Centrum, Oud-West, Oost en in de Spuistraat Amsterdam.

Utrechtsestraat 130, Eerste C. Huygensstraat 82, Eerste van der Helststraat 66, Spuistraat 281, Ten Katestraat 42, Oranje-Vrijstaatplein, Amsterdam

11. Tazzina: Hier drink je de beste espresso con panna, cappuccio en latte.  Maar ook voor ontbijt en lunch ben je hier aan het goede adres.

Brouwersgracht 139, Amsterdam

12. Screaming Beans

Hartenstraat 12, Amsterdam
Haarlemmerstraat 68, Amsterdam

13. Back to Black Coffee: Deze koffie bar heeft inmdeels 2 locaties in Amsterdam, in Oost en West. Hier drink je lekkerste koffie met een appeltaart en ze hebben volop vegan opties voor wie wilt.

Weteringstraat 48 en Van Hallstraat 268, Amsterdam

14. Scandinavian Embassy: Een plek in de Pijp waar koffie en eten samen komen in een knusse Scandinavische setting. SE biedt heerlijke koffie in combinatie met gezond ontbijt, lunches, workshops en privédiners.

Sarphatipark 34, Amsterdam

15. Lot Sixty One Coffee Roasters: Een relaxte koffie hotspot op de hoek van de drukke Kinkerstraat. Hier drink je heerlijke, verse koffie met lekkere sweet treats erbij.

Kinkerstraat 112, Amsterdam

16. Rum Baba

Pretoriusstraat 33, Amsterdam

17. Bakers and Roasters

Eerste Jacob van Campenstraat 54, Amsterdam
Kadijksplein, Amsterdam

18. The Coffee Virus

Overhoeksplein 2, Amsterdam

19. Quartier Putain

Oudekerksplein 4, Amsterdam

20. CottonCake

21. White Label Coffee

Jan Evertsenstraat 136, Amsterdam

22. Bocca Coffee

Kerkstraat 96, Amsterdam

23. Brazuca Coffee: Braziliaanse huiskamer voor verse koffie, sappen en ‘pão de queijo’, het traditionele cassave-kaasbroodje.

Rijnstraat 22, Amsterdam
Ferdinand Bolstraat 113, Amsterdam

24. Coffee Concepts: Dit is een unieke koffie concept met inmiddels 4 locaties in Amsterdam. Het is een koffiebar, een broodjeszaak en een PR bureau één.

Reguliersdwarsstraat 4, Amsterdam
Jacob Obrechtstraat 5, Amsterdam

25. CT Coffee & Coconuts

Ceintuurbaan 282-284, Amsterdam

26. Koffie Academie

Overtoom 95, Amsterdam

Tags: No tags

Comments are closed.