Metropolitain

Metropolitain op het Rokin Amsterdam

Bij Metropolitain op het Rokin kun je terecht voor een lekker all-day ontbijt. Ze serveren hier allerlei heerlijke gerechten en de sfeer is hier behoorlijk Frans. Geen wonder, want de naam Metropolitain is afgeleid van het meest bekende Parijse metrostation. En, ook erg handig, de lunchplek bevindt zich naast het Amsterdamse metrostation Rokin. Mooi toch?

Ze hebben dus de hele dag een ontbijtmenu, ideal mocht je een keer willen uitslapen. Op de menu kaart vind je acai-kommen, chia-kommen, croissants of eggs benedict, verschillende crêpes, sandwiches, en salades. Liever een cheesy Frans broodje? Ga voor de croque monsieur of het stokbrood met tonijn. Ze bereiden heerlijke drankjes als Matcha latte en lunch hapjes zoals pancakes, burgers, oesters! 

In een relaxte sfeer, met een fijn muziekje op de achtergrond geniet je hier van een lekker eten in een huiselijk en vintage interieur. En met mooi weer kun je plaats nemen op het terras, voor hun deur staan een paar stoere robuuste steigerhouten bartafels. Metropolitan zit onder Café de Paris, dus na een late brunch kun je een blijven ‘hangen’ voor cocktails.

 Rokin 81, Amsterdam

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Tags: No tags

Comments are closed.