Smoothie1

8 x Healthy Hotspots in Antwerpen

Antwerpen is een van mijn favorite steden voor een dagtrip of een weekendje weg. Vanaf Amsterdam is het minder dan 2 uur met een trein en dat maakt het extra gemakkelijk en leuk. Het stad heeft een goede mix van winkels, vintage- en designerwinkels, cultuur, restaurants en natuurlijk tal van healthy hotspots. Ik ben er afgelopen weekend geweest en heb een aantal van de beste plekken die gezonde maaltijden bieden op een rijtje gezet. Veganistisch of vegetarisch, ze serveren allemaal  heerlijke plantaardige gerechten. Dit is mijn top 8: 

1. Tinsel: Een van mijn favoriete plekken voor een gezonde ontbijtlunch in het zuiden is Tinsel. Ze zijn al om 8.30 uur open, dus vroege vogels zijn hier op de juiste plek. Een kleine, schattige plek waar je kunt genieten van je ochtend met een kopje koffie en een lekker broodje!

Vlaamsekaai 40, 2000 Antwerpen

2. Eten vol leven: Ja! Eten vol leven! Absolute favoriet, zo lekker en alles is gemaakt van pure ingrediënten. Een veganistisch en raw food café met een vriendelijke eigenaar die goddelijke cake en cashewnoten verkoopt. Voor een rauwe lunch of salade bent u ook op de juiste plaats. Leuke buurt van Antwerpen!

Minderbroedersrui 52, 2000 Antwerpen, België

3. Charlies: Deze spot staat bekend om de geweldige keuze in koffie en biologisch voedsel. Op het menu staan ​​meer dan 20 verschillende koffiesoorten zoals Cappuccino met quinoa-cocos-rijstmelk of Almondoccino. Als ontbijt kunt u kiezen uit drie verschillende formules met sandwiches, sappen en yoghurt met muesli. Op de lunchkaart vindt u dagelijks verse soepen, quiches, salades en panini’s. Yum!

Charlies Antwerpen

Volkstraat 66, 2000 Antwerpen, België

4. Wasbar: Dit is a creatieve hotspot, a combination between a laundromat and a bar. A nice cosy place to stop for a simple natural meal, meeting friends, work on your laptop or just for having tea or a smoothie while your laundry is being done.

Graaf van Egmontstraat 5, 2000 Antwerpen, België

5. Native: Een geheim juweel, verborgen in een zijstraat. Native is een kleine plaats met een prachtig interieur en een zeer mooie, creatieve kaart vol met gezonde, biologische opties. Ik hield van deze salade met gekarameliseerde pompoen met quinoa, geitenkaas en zoete frietjes. & Nbsp; aanrader!

Muntstraat 8, 2000 Antwerpen, België

6. Plant B: Dit cafe is erg klein maar knus, met een kaart vol leuke vegetarisch en vegan combinaties voor zeer betaalbare prijzen.

8. Mercado: Last but not Least: dessert in Mercado! Antwerpen heeft nu ook een eigen eetzaal waar je lekkernijen uit alle hoeken van de wereld kunt proeven. Gelegen aan de Groenplaats in het oude postkantoor, zo leuk in het centrum. Of je alleen iets drinkt of een vork prikt in allerlei gerechten; Mercado is een feest voor je zintuigen! En je vindt hier zeker veel gezonde hapjes en drankjes!

Groenplaats 43, 2000 Antwerpen

Tags: No tags

Comments are closed.