About

Fabulouscity is een city en lifestyle blog voor iedereen die van lekker eten en bijzondere plekken houdt. Dagelijks ga ik op pad om de verborgen pareltjes, unieke adresjes te spotten en uittesten om vervolgens mijn persoonlijke ervaringen te delen. Naast mijn ‘insider’ tips over Amsterdam, verzamel ik hier de leukste tips van de steden die ik bezoek. Met mijn handpicked selectie hou ik je up-to-date over dé hotspots en leuke dingen in town(s), die je absoluut niet mag missen!

Dus plan je binnenkort nog een city trip en zoek je inspiratie voor de allerleukste spots, die een beetje of the beaten track zijn? Check dan zeker mijn blog voor de leukste suggesties zoals boetiek hotels, lokale shop en eet-adresjes, city spa’s, eigenzinnige musea, de mooiste must-see plekjes en events in de stad verzameld in City guides en Amsterdam guides.

Behalve lijstjes met tips vind je hier ideeën voor leuke getaways en handige reis tips. Stay tuned & Enjoy!

Asia Paruch Amsterdam

Contact
Vragen, suggesties, samenwerken

Fabulouscity is altijd op zoek naar leuke trips, bijzondere spots, lokale restaurants, boetiek hotels en unieke experiences. Heb je een leuk samenwerkingsvoorstel? Neem voor meer informatie en mogelijkheden contact op met Asia –stuur een mailtje naar info@fabulouscity.nl en we nemen so snel mogelijk contact met je op.

  • Amsterdam, The Netherlands
Shopping Basket