Yoga mat

7 x Beste Yoga Studio’s in Amsterdam

Is het tijd voor meer rustmomenten in je drukke leven en overweeg jij daarom Yoga in Amsterdam? Ik heb een aantal tips voor goede yogastudio’s met verschillende yogastijlen voor je geselecteerd, je hoeft alleen nog maar te kiezen! Dit zijn 7 yogascholen in AMSTERDAM waar je helemaal tot rust kunt komen. De meeste yoga studios bieden verschillende programma’s aan zodat zowel beginners als de pro’s deze hobby kunnen uitoefenen.

Centrum

1. De Nieuwe Yogaschool  Of je nu al jaren yoga beoefend of dit je eerste keer wordt, bij de Nieuwe Yogaschool in de Jordaan zijn er lessen voor ieder niveau. Van rustige Yin yoga tot intensieve Vinyasa Flow en Kundalini lessen. Probeer lessen uit en ontdek wat aansluit op jouw behoefte op dit moment.

Laurierstraat 109,

2. HotFlowYoga: Deze yoga studio is gebaseerd op de oude leer van fysieke houdingen om je bewustzijn, gezondheid en spirituele verbinding te verbeteren. Door de hitte in hun yoga ruimte voer je de yoga oefeningen beter uit. De warmte zorgt voor zinvollere en diepere houdingen & posities, maakt de spieren soepel en voorkomt blessures. Hier kun kun je diverse yoga lessen volgen, zoals Vinyasa yoga, Ashtanga yoga, en Power yoga. Absolute aanrader als je extra calorieën wil verbranden.

Koninginneweg 221, Prinsengracht 489, Amstelkade 107A Amsterdam

3. Delight Yoga: Dit is een fijne plek midden in de drukte van de stad, waar je  voor verschillende Yoda stijlen terecht kan. Delight Yoga is een echte yoga school en biedt authentieke yoga en meditatie lessen aan op alle niveaus. Super fijn dat beginners ook van harte welkom zijn bij deze Yoga studio.

Nieuwe Achtergracht 11, Weteringschans 53, Prinseneiland 20G Amsterdam

Oost

4. Thrive Yoga: Thrive staat voor individuele groei en ontwikkeling, zodat je gezonder en bewuster je leven kunt leven. Thrive richt zich op een dynamische yogavorm van bewegen. Zonder daarbij de traditionele aspecten van de 3.000 jaar oude filosofie van yoga te verliezenNaast ‘gewone’ yoga biedt Thrive ook Aerial Yoga, Pilates, n verschillende massages. Ook is er een 8-weekse Mindfulness training als laagdrempelige vorm van bewustwording.

Tweede Atjehstraat 55, Sumatrakade 1 en Ijburglaan 961,  Amsterdam

5. LiveYoga: Een kleine yogaschool in Amsterdam Oost. Ze bieden Iyengar yogalessen en een breed scala aan mindfulness- en meditatiepraktijken.

Celebesstraat 6, Amsterdam

Oud West

6. Movements Yoga: Bij deze yoga studio ben je aan het goede adres voor alle levels van yoga. Er is veel keuze voor beginners, maar ook voor de meer ervaren Yogi’s.

Overtoom 230, Amsterdam

De Pijp

7. Studio 191: Bij studio 191 vind je een variatie van verschillende yoga’s. Ze bieden bijvoorbeeld de zeer trendy Barre hier en Surf Yoga. Bij deze yogastudio kun je uit enkele nieuwe, dynamische en coole yoga lessen kiezen die zeker een must-try zijn.

Lutmastraat 191B (de Pijp) en Jan Hanzenstraat 54H (West)

Noord

Yogaschool Noord: Deze yoga praktijk heeft twee warme en sfeervolle yogastudio’s in Amsterdam Noord in de Vogelbuurt en op het NDSM terrein. Ze bieden diverse yoga lessen en de focus ligt hier op persoonlijke aandacht en betrokkenheid in een sfeervolle, veilige en warme plek waar je écht jezelf kunt zijn en je ontwikkelen. 

Nachtegaalstraat 157, Amsterdam

Verschillende locaties

Secret Yoga Club: Bij deze yoga club zoeken ze iedere keer een andere plek voor hun yoga class. De locaties? Dat houden ze nog even geheim. Dat wordt iedere keer een verrassing.

 

Tags: No tags

Comments are closed.