Naylor's AMSTERDAM

Een-tafelrestaurant Naylor’s Amsterdam

Michelinchef Naylor van restaurant Vermeer in Amsterdam opende vorige maand een nieuw concept: Naylor’s. Het is een exclusief één-tafelrestaurant, midden in de keuken van Vermeer. 

In het hart van zijn keuken creëert de sterchef zijn eigen Dexter-esque laboratorium. Door de plastic lamellen volg je precies wat er in die keuken gebeurt, terwijl de tafel van zes ondertussen op de wenken bediend wordt met robuuste gerechten en wijnen uit de koker van Naylor.

Chris Naylor: ‘Ik zie het als mijn eigen laboratorium. Naast Vermeer-klassiekers experimenteer ik hier namelijk met nieuwe gerechten. Mensen zijn bovendien echt te gast bij mij, alsof ze bij mij thuis zijn. Het is een persoonlijke beleving die ze krijgen, een ervaring die heel anders is dan bij Vermeer. Hier zit je midden in de keuken en geef ik zelf uitleg over de gerechten. Het restaurant is alleen open als ik zelf aanwezig ben.’

CHRIS NAYLOR, Foto: Alexander Sporre

Op uitnodiging

Reserveren in het one table-restaurant kan alleen op uitnodiging van de chef zelf, óf door hem persoonlijk te bellen met een verzoek. In het restaurant kunnen maximaal 6 personen dineren.

Foto: Bogna Postepska
Foto: Bogna Postepska

Restaurant Vermeer is een restaurant dat gevestigd is in het NH Hotel Barbizon Palace in Amsterdam,

Prins Hendrikkade 59-72, Amsterdam

Share on facebook
Facebook 0
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest 0

Comments are closed.