+ FACTORY GIRL IN DE PIJP AMSTERDAM

+ Factory Girl in de Pijp Amsterdam

De Factory Girl is een succesvol concept uit Berlijn voor all-day healthy ontbijt, lunch en brunch. Tijdens mijn laatste Berlijn city trip heb ik deze cafe gespot in een van de zijstraatjes van de Berlijnse wijk Mitte. En wat een goed nieuws; deze hotspot kunnen we nu ook in Amsterdam vinden. Dus ben je een ontbijtliefhebber? Dan kun je er gedurende de hele dag voor gezonde en verantwoorde gerechten terecht. 

Het Menu

Factory Girl heeft veel karakter en een heerlijk menu met veganistische en vegetarische en zelfs suikervrije opties. Hoewel een beetje aan de duurdere kant voor ontbijt, is het eten vers en gemaakt van hoogwaardige ingrediënten! Ze serveren sandwiches, diverse originele ei-creaties, Bruchetta’s en een seizoensalade. Ook worden er allerlei extra items aangeboden ter uitbreiding van de gerechten. Denk aan een gepocheerd ei, diverse kazen, bresaola, hummus, avocado of rode bieten. Er wordt veel aandacht besteed aan de presentatie en de smaakcombinaties. 

Coco Anjèla

Deze zelfgemaakte, veganistische, and super tasty dessert is echt een must-try! Deze speciale gerecht van Factory Girl bevat geen geraffineerde suikers en je kunt kiezen uit verschillende smaken zoals blueberry, banana of tiramisu. Yummy!
+ FACTORY GIRL IN DE PIJP AMSTERDAM
+ FACTORY GIRL IN DE PIJP AMSTERDAM

Je vindt hier divers, international publiek. De + in het +FACTORY GIRL logo staat symbool voor de verwachting van het realiseren van meerdere locaties in verschillende grote steden in Europa. Dit stylish, casual en creatief concept is in mijn ogen de perfecte plek om het weekend in te luiden, met vrienden afspreken en flexwerken. Je kunt er ook team lunches of andere bijeenkomsten doen. Er hangt een fijne sfeer en het eten is een aanrader.

+ FACTORY GIRL IN DE PIJP AMSTERDAM

 +FACTORY GIRL is dagelijks geopend vanaf 09.00 uur tot 17.00 uur. 

Factory Girl
Saenredamstraat 32, Amsterdam 
Ontbijt | Lunch | Brunch | Vegan-proof | De Pijp

P.S. Op zoek naar meer tips voor de leukste, healthy hotspots in Amsterdam?  Check out deze blogpost.

Comments are closed.