ps amsterdam

Public Space, verborgen parel in Amsterdam Noord

Nog op zoek naar een koffie, lunch en flexwerk plek in Amsterdam Noord? Ga dan vooral even bij Public Space langs. Op een korte rit met de pont vanaf het Centraal Station, vind je deze spot op de begane grond van de B’Mine woontoren, gelegen achter de ADAM toren. Een mind blowing space, een stylish koffie- en foodbar waar verschillende soorten mensen samen kunnen komen. Deze hotspot is pas een aantal maanden geopend, maar is nu al een hit bij iedereen die van een laid back en internationale vibe houdt.

Ze serveren hier koffie van Fuku door Lex Wenneker, maar dat betekent niet dat ze zich altijd associëren met een Amsterdams koffiemerk. Drop Coffee uit Stockholm is bijvoorbeeld ook een van de merken waarmee ze werken. Behalve goede koffie kun je hier ook een lekkere lunch bestellen, maar ook zoete broodjes zoals bananabrood.

Interieur

Het interieur is industrieel en minimalistisch met veel grijs. De koffiebar is een echte Eyecatcher en speelt een centrale rol. Er zijn verschillende zitgedeeltes gemaakt van prachtige Scandinavische vintage geïnspireerde meubels. Een grote gemeenschappelijke tafel die rust op twee gigantische bloempotten met twee bomen. Je vindt dar zelfs een kinderhoek met een kleedkamer voor ouders ernaast. Er is aan elk klein detail gedacht.

De sfeer en de bediening bij Public Space is super relaxed. Qua publiek komt er leuke multiculturele mix van mensen uit de buurt, flexwerkers, toeristen, ouders met kids en groepjes vrienden. 

Bercylaan 301, Amsterdam

Tags: No tags

Comments are closed.