The Meets Amsterdam Oost

The Meets Heeft Tweede Locatie in Amsterdam Oost

The Meets heeft tweede locatie in Amsterdam Oost. Oke, geen nieuwe hotspot, maar ik heb het helemaal ontdekt. Je kunt hier goed werken of afspreken met vrienden en niet geheel onbelangrijk, het voor 80% vegan eten is super tasty! Deze plek zit op de Sumatrastraat, net om de hoek van de Javastraat en je kunt er terecht voor ontbijt, lunch en diner en nog veel meer lekkers.

Concept

Hun concept: 100% lekker eten dat ook nog eens goed voor je is. The Meets opende hun eerste restaurant in het voorjaar van 2016 in De Pijp, aan het Cornelis Troostplein, vlak bij de Ferdinand Bolstraat. Het doel was een ruimte te creëren waar mensen kunnen genieten van gezond voedsel, voornamelijk plantaardig. Leuk feitje: toen ze voor het eerst openden, hadden ze nog geen echte naam. 

80% plantaardig

Bij The Meets eatery hanteren ze de 80/20-regel: 80% plantaardig, 20% dierlijk. The Meets heeft dus vlees en vis op het menu, maar de meeste gerechten zijn veganistisch. Alles is huisgemaakt met biologische ingrediënten en vrij van geraffineerde suikers. 

Menu

Op de kaart vind je veel opties voor het ontbijt, waaronder pannenkoeken en een croissant. Opties voor later op de dag zijn broodjes, hamburgers, salades (zoals de pittige Caesar-salade met avocado, kikkererwtencroutons, amandel-parmezaanse kaas) en soepen. De hoofdgerechten bestaan uit een kerrie-kom, pad Thai en farinata-pizzastijl – gemaakt van kikkererwtenmeel. Ook hebben ze veel snacks, zoete en gezonde treats zoals de matcha green bowl, chocoladetaart (met pure chocolade en pinda-karamelsaus!), Worteltaart en veganistische Twix. 

 

 

Interieur

The Meets in Oost heeft een gezellige sfeer en een knus, kleurrijk, vintage interieur. Het mooie decor, verschillende sofas, stoelen en tafels en het leuke terras geven je meteen bij binnenkomst een warm, welkom gevoel. 

 

The Meets Amsterdam Oost

Openingstijden: 

Dinsdag tot en met vrijdag van 17.00 uur tot 23.00 uur

Zaterdag en zondag van 11.00 uur tot 23.00 uur

Sumatrastraat 28, Amsterdam
Amsterdam Oost | Vegan-Proof | 

 

Comments are closed.